Greenscreen på din smartphone - tjek Croma Key * Smartphonography
Sådan arbejder du med greenscreen på din smartphone
smartmojo,greenscreen, video, smartphones
15855
post-template-default,single,single-post,postid-15855,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Greenscreen på din smartphone – tjek Croma Key

Greenscreen på din smartphone – tjek Croma Key

Kinemaster nu med greenscreen 
Redigeringsappen Kinemaster har længe været en af de foretrukne redigeringsapps. Kinemaster anvendes i video på smartphones. Nu kan man også arbejde med greenscreen i appen. For eksempel kan man hente greenscreen videoklip i Pixabay helt gratis . I videoen her har jeg hentet et videoklip med et fly. Det har jeg kombineret med et billede fra Tivoli i julesne. 

Croma Key Kinemaster

Greenscreen redigering
I kinemaster foregår redigeringen i “Chroma key”. Chroma Key kommer til syne, når man tapper på greenscreen filmklippet på timelinen. Her får man mulighed for at vælge keycolor. Andre farver kan agere greenscreen og man kan beslutte, hvilket spor der er baggrund og forgrund.  

Greenscreen optagelser
På telefonen er det også muligt at optage i greenscreen fx. i app`en Musemage. Her kan man vælge hvilken del af baggrunden, der skal optages som greenscreen. Med andre ord kan man nu klare, hvad der før krævede et helt greenscreen studie på sin telefon.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.