Kamera apps med manuelle indstillinger * Smartphonography
smartphonography, smartphone, video, recording, lav mic, interview, documentation, video documentation
15726
post-template-default,single,single-post,postid-15726,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kamera apps med manuelle indstillinger

Kamera apps med manuelle indstillinger

mere ud af kameraet på din telefon med en app.  

Føler du dig begrænset af autoindstillingerne i kameraet på din telefon? Så er der godt nyt i form af apps, der giver dig mange muligheder for manuelle indstillinger. To kamera apps løber med opmærksomheden FilmicPro og den nye Musemage.

FilmicPro
Vil du gerne kunne stille hvidbalance og blænde, lave lækre fokus overgange med slørede baggrunde og måske et jump cut i optagelsen? Så tjek FilmicPro, der også byder på 4K optagelser, 100 mbps og forskellige framerates, samt fire indstillinger for flash. I FilmicPro kan man redigere i optagelserne efterfølgende.

Musemage
I Musemage har du også mulighed for at stille hvidbalance, tint og temperatur, lukketid og ISO. Er du til time-lapse, bluescreen og stopmotion og filtre der giver et tegneserie, pop eller gouche look? Så svøm hen i Musemage. App`en byder på bølger, vand, regn og sne. I redigeringen af optagelser kan man endda skifte farven på en bluse.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.