Du har et topprofessionelt filmstudie i din lomme * Smartphonography
Er du glad for at lave producere video på din smartphone, så prøv redigeringsapp`en KineMaster, der efter flere år som android app, nu også er kommet til Iphones.
redigering, video, kineMaster, klip, iPhone, smartphone, redigeringsapp,
15828
post-template-default,single,single-post,postid-15828,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Du har et topprofessionelt filmstudie i din lomme

Du har et topprofessionelt filmstudie i din lomme

Klip din næste smartphonevideo i KineMaster.

Er du glad for at lave video på din smartphone, så prøv redigeringsapp`en KineMaster, der efter flere år som android app, nu også er kommet til Iphones. App` en findes i en gratis udgave med KineMasters logo svævende, men dog transparent, oppe i højre hjørne. For 45 kr. om måneden eller 355 kr. om året kan du slippe for vandmærket og få glæde af alle app`ens gode funktioner.

Brugervenlighed

Holdet bag KineMaster har udviklet app`en gennem de seneste år, så den efterhånden har mange af de redigeringsmuligheder, man kender fra PC redigeringsprogrammer, faktisk fungerer KineMaster også til PC. I øjeblikket har app`en to hold værktøjer, et firstrenget til at hente medier, lægge lyd på, lave speak og lægge lag på film fx grafik, samt et ”redigeringsstudie” bestående af 12 værktøjer med muligheder for blandt andet at klippe, colourgrade og lægge undertekster på. Brugervenligheden er i top, om end det kan tage lidt tid at finde rundt, hvis man ikke er vant til videoredigeringsprogrammer på telefonen.

Need to have

App`en opfylder de fleste af de behov, man har, hvis man laver video til web. Før skulle man ud i særlige app`s for at få valgmulighed i skriftyper eller for at lave undertekster. Netop muligheden for at vælge ikke blot skrifttype, men også farve og størrelse gør app`en velegnet til mere professionel produktion. Man kan selv bestemme baggrund og tekstfarve i undertekster, samt hvor transparent teksten skal være, hvilket tilfredsstiller et stort behov for at kunne lave en hurtig tekstet video til nettet ”on the fly”. For dem der har brug for at placere et logo på deres video, giver KineMaster mulighed for at hente logoer ind og placere dem, hvor på videoen man ønsker, ligesom de også kan gøres mere eller mindre gennemsigtige.

Nice to have

KineMaster byder på en voicechanger funktion, som kan være god at have til et anonymiseret interview. Dog er der få stemmer at vælge imellem. Har man brug for at skrue lidt på farverne i enkelte klip, så er der en colouradjustment funktion til at klare det. I KineMaster Asset Store kan man hente lyde som fx fodtrin, døre der lukker og hjerteslag til at krydre sit lydbillede med. Endelig er der mulighed for at skrive i hånden direkte på skærmen og for at sætte udvalgte filtre og grafik på sin video.

KineMaster er et lille miniredigeringsrum tilgængeligt i din lomme, når det passer dig. Redigerings app`en fungerer fint offline, og der er mulighed for at uploade video til flere forskellige sociale medier.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.