Tast en telefonvideo * Smartphonography
smartphonography, smartphone, video, recording, lav mic, interview, documentation, video documentation
15813
post-template-default,single,single-post,postid-15813,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Tast en telefonvideo

Tast en telefonvideo

Medarbejdernes arbejdstelefon kan bruges til andet end at ringe på fx videodokumentation, tillæg til tætskrevne rapporter og indhold på sociale medier.

Hænderne op af lommerne, men husk at tage telefon med. Indkøb af smartphone til medarbejdere er også en investering i et lille filmstudie og et klipperum. I løbet af en dag kan de fleste lære at optage, redigere og uploade video direkte fra telefonen. De kan lave instruktionsvideoer, dokumentation af møder, processer og projekter, supplere skrevne rapporter med video og skabe indhold til kommunikationsafdelingens sociale medier.

”Det giver os nogle flere strenge at spille på, hvis vi kan kommunikere vores projekter ud gennem video”, forklarer Heike Hoffmann Souschef Byggeriets Uddannelser.

Byggeriets Uddannelser har investeret i iPhone 7. De fleste medarbejdere har fået et kursus i iPhonography. De har lært, den grundlæggende teori bag gode optagelser og øvet sig gennem hands-on øvelser. Fingrene kom for alvor i spil, da videoklip skulle redigeres sammen til en færdig film, før de gik hjem på første undervisningsdag. På anden undervisningsdag blev medarbejderne introduceret til storytelling, de fem skud og apps til colourgrading, tekster og grafik.

 

Smartphonevideo kan bruges som et arbejdsredskab på linje med e-mail, tekster, tegninger og billeder. Et billede kan sige mere end mange ord. En video kan forklare komplekse sammenhænge, som tager mange sider at beskrive.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.