Villa, vandkant og våddragt - video om villa til salg * Smartphonography
Skal du sælge dit hus? Har du tænkt over hvilke historier, der er gemt i beliggenheden? Eller hvem der vil blive glad for at bo i din villa?
villa
15847
post-template-default,single,single-post,postid-15847,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Villa, vandkant og våddragt – video om villa til salg

Hus, Villa

Villa, vandkant og våddragt – video om villa til salg

Video på smartphone kan også bruges, når du skal sælge din villa.

Har du tænkt over hvilke historier, der ligger gemt i dit hus, og de omgivelser din bolig ligger i?

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Skal du sælge din villa, har du sikkert gjort dig nogle tanker om de smukke foto, du skal tage og beskrivelser af den fine beliggenhed. Men har du tænkt over hvilke historier, der er gemt i beliggenheden? Eller hvem der vil blive glad for at bo i dit hus?

Min brors hus søger nye ejere, så vi satte os ned og tænkte på, hvem der egentlig ville kunne trives i hans hus på Thurø. Det ligger 100 meter fra Svendborgsund, 5 km fra Svendborg centrum og med kort afstand til børnehave, skole, fritidsaktiviteter og et skønt lokalt miljø, der rummer en bager, en kro, en købmand, et bryggeri, en sejlklub, et forsamlingshus og meget mere. På Thurø er der skov og strand og et meget aktivt sejlermiljø, sejlbåde, motorbåde og havkajak.

Da vi havde været hele vejen rundt i vores “hvem-vil-kunne-trives- i -huset snak”udkrystalliserede der sig to forskellige par. Den aktive familie som løber, cykler og tager en tur i havkajakken. Med det udgangspunkt lavede vi en lille video på Iphone. Flere af klippene er optaget i 4 K, så vi kunne klippe nærbilleder ud af optagelserne. Vi filmede med en IPhone 7, klippede i IMovie og redigerede færdig i LumaTouch. Videoen delte vi på min brors FaceBook side og på forskellige til salg grupper på FaceBook. Lidt mere end 14000 har set den, og der er gang i dialoger på forskellige kommentartråde. Sjovt nok netop fra aktive familier der løber, sejler, cykler og derudover drømmer om et liv med mere ro og tid til familien. Herligt, for det var den side af Thurø, vi gerne ville have frem i videoen.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.